سهم بودجه شهرستانی ایذه از منابع مختلف ۲۹۰ میلیارد تومان است
فرماندار ایذه در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری صبح ایذه در رابطه با جلسه ی کمیته برنامهریزی شهرستان توضیحاتی دادند: بودجه توسط دولت و مجلس نهایی میشود و در قالب طرحها و پروژهها تخصیص داده میشود در مجموع تامین بودجه در سه سطح شهرستانی استانی و ملی توزیع میشود. همه اعتبارات که قرار است توزیع
فرماندار ایذه در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری صبح ایذه در رابطه با جلسه ی کمیته برنامهریزی شهرستان توضیحاتی دادند:
بودجه توسط دولت و مجلس نهایی میشود و در قالب طرحها و پروژهها تخصیص داده میشود در مجموع تامین بودجه در سه سطح شهرستانی استانی و ملی توزیع میشود.
همه اعتبارات که قرار است توزیع شود طبق قانون بودجه مصوب دولت است و کمیته برنامهریزی شهرستان در فصلهای تعیین شده برنامهریزی و اولویتبندی میکنند.
البته بعضی از پروژهها ذاتاً ماهیت ملی دارند و بودجه شهرستان و استان کفاف آنها را نمیدهد مانند؛ انتقال آب که باید حتماً توسط وزارتخانه و دولت تأمین شود
وی گفت: سهم ایذه از منابع مختلف بودجه ۲۹۰ میلیارد تومان است این بودجه در فصلهای مختلف برای شهرستان تخصیص داده شده است کمیته برنامهریزی اجازه تغییر بودجه فصلها را ندارد بلکه باید در همان فصل اولویتها را شناسایی و بودجه را به آنها تخصیص دهد.
با ضمن اشاره با افزایش اعتبارات نسبت به سال گذشته گفت: اعتبار ابلاغی ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته ۲۸/۹ درصد رشد داشته که از میانگین رشد اعتبارات استان که ۱۹ درصد است حدود ۱۰ درصد بیشتر است.
وی اشاره کرد: این اعتبارات ابلاغی هستند و بستگی به تحقق درآمدهای دولت دارد یعنی همان درصدی که درآمدهای دولت محقق شود این اعتبارات نیز به همان درصد برای پروژههای در نظر گرفته شده اختصاص داده خواهد شد.
او ادامه داد: سال مالی دستگاهها از ۳۱ شهریور شروع خواهد شد و تا سال بعد فرصت دارند که این اعتبارات را جذب کنند.
فصل انرژی: اعتبار این فصل ۳ میلیارد تومان است که برای اصلاح و بازسازی شبکه برق هزینه خواهد شد.
فصل حمل و نقل: سرجمع این فصل ۴۷ میلیارد تومان است مهمترین پروژههای این بخش بهسازی جاده مرغاب و پیان است مسئولین استان وعده دادند که مبلغ باقیمانده برای اتمام این پروژه را از طریق کمیته برنامهریزی استان اختصاص دهند تا این پروژه تکمیل شود.
فصل صنعت و معدن: جهت نیازمندیهای شهرک صنعتی ۷ میلیارد تومان برای این فصل اختصاص داده شد.
فصل کشاورزی،منابع طبیعی و امور عشایری:
۴۸ میلیارد تومان به این فصل اختصاص پیدا کرده است که غالباً برای بهسازی جادهها و آبرسانی عشایر و روستاییان استفاده میشود.
فصل منابع آب: ۸ میلیارد تومان جهت تعمیر و بهسازی ایستگاههای پمپاژ آب شهری، احیای و مرمت قنات تاریخی شهرستان تخصیص پیدا کرد.
فصل مسکن: سرجمع اعتبارات برای این فصل ۲ میلیارد تومان است این مبلغ جهت زیرساخت و اصلاح شبکه برق مسکن ملی تخصیص پیدا کرده است.
اعتبارات فصل مسکن به صورت ملی از طریق پرداخت وام و زمین انجام میشود.
فصل توسعه و خدمات شهری و روستایی: اعتبار این فصل ۴۰ میلیارد تومان است که صرف پروژههای مختلف از قبیل بهسازی معابر شهری و روستایی،احیای پارک صخرهای، بهسازی کانالها مرکز شهر، توسعه فضای سبز و پروژههای مشابه خواهد شد.
فصل آب و فاضلاب: برای ایجاد و اصلاح شبکه آب شهری و روستایی ۲۱ میلیارد تومان به این فصل اختصاص داده شد است.
فصل بهداشت: اکثر اعتبار این فصل استانی است اما ما در کمیته ی برنامه ریزی شهرستان جهت تکمیل پایگاه بهداشت شهری ۳/۷ میلیارد تومان اختصاص دادیم.
فصل دین و مذهب: ۱۰ میلیارد تومان برای این فصل در نظر گرفته شده که مهم ترین پروژه های این فصل تعمیر و تجهیز مساجد و بقیهی متبرکه و اماکن مذهبی
فصل ورزش و تفریحات: ۳۰ میلیارد تومان برای این فصل تصویب شد که مهمترین پروژههای آن زمین ورزشی کلدوزخ با ۱۴ میلیارد تومان و خانه کشتی با حدود ۱۵میلیارد تومان است.
در صورت تحقق ۱۰۰ درصدی این بودجه سالن کشتی و محل تمرینات تکمیل خواهد شد تاکنون هیچ بودجه استانی و ملی برای این پروژه تخصیص داده نشده است و تمامی مراحل از همین بودجه شهرستانی هزینه شده است.
از کمیته برنامهریزی استان درخواست داریم با اختصاص بودجه لازم کمک کنند تا قسمتهای جانبی و سالنهای اداری تکمیل تا به طور کامل این پروژه به بهرهبرداری برسد.
فصل رسانه: برای دریافت سیگنالهای صدا و سیما ۴٫۵ میلیارد به این حوزه اختصاص داده شد.
این بودجه صرف تعمیر و تجهیز ایستگاه گیرندهی کانالهای رادیویی و شبکههای سیما می شود تا مشکلات شهرستان در این زمینه حل شود.
فصل گردشگری: ۵٫۵ میلیارد تومان به این فصل اختصاص داده شد.
فصل آموزش و پرورش: بالای ۹۰ درصد اعتبارات آموزش و پرورش استانی است.
۵/۷ میلیارد تومان برای این فصل تخصیص داده شد تا بخشی از مشکلات این حوزه کاسته شود.
از ۲۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرستان ۴۰ میلیارد با عنوان محرومیت زدایی برای شهرستان در نظر گرفته شده است که بین پروژه های آبرسانی روستایی اجرای طرح مهار سیل سازی معابر و راههای روستایی تکمیل حدود ۱۵ مدرسه نیمه تمام توزیع خواهد شد.
برچسب ها :بودجه بندی شهرستان ایذه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0