تاریخ انتشار : سه‌شنبه 5 مارس 2024 - 16:39
کد خبر : 1250

طرح‌های زنجیره سبز و آبی در سه شهرستان خوزستان اجرایی شدند

طرح‌های زنجیره سبز و آبی در سه شهرستان خوزستان اجرایی شدند

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی صبح ایذه؛ مصطفی باندری، مجری بنیاد برکت در استان خوزستان با بیان اینکه امسال در سه شهرستان ایذه، مسجدسلیمان و لالی از سوی بنیاد برکت توجه ویژه‌ای به طرح‌های زنجیره سبز و آبی صورت گرفته است، گفت: در حوزه زنجیره ارزش‌های افزوده و صنایع تبدیلی نیز امسال با همت بنیاد

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی صبح ایذه؛ مصطفی باندری، مجری بنیاد برکت در استان خوزستان با بیان اینکه امسال در سه شهرستان ایذه، مسجدسلیمان و لالی از سوی بنیاد برکت توجه ویژه‌ای به طرح‌های زنجیره سبز و آبی صورت گرفته است، گفت: در حوزه زنجیره ارزش‌های افزوده و صنایع تبدیلی نیز امسال با همت بنیاد برکت برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای در مناطق محروم انجام شده است.

وی ادامه داد: ۷۰۰ هکتار اراضی قالب سیستم نوین آبیاری، کشت علوفه، زراعت چوب، ترویج باغبانی و توسعه باغات، زهکشی اراضی و کانال کشی در شهرستان‌های لالی، مسجدسلیمان و ایذه در قالب زنجیره سبز اجرایی شد.

باندری با بیان اینکه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هکتار کشت گیاهان دارویی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم گفت: امسال همچنین در حوزه سیستم‌های کشت علوفه و حفر چاه، اقدامات موثری در حوزه زنجیره سبز به مرحله اجرایی رسید.

مجری بنیاد برکت در خوزستان با بیان اینکه بیش از ۴۰ هکتار زراعت چوب، بیش از ۲۰۰ هکتار آبیاری نوین در اراضی کشاورزی دیم و همچنین کشت علوفه در لالی به بهره‌برداری رسید افزود: امروز حدود یک هزار و ۱۰۰ طرح در حوزه‌های مشاغل فنی خدماتی، صنایع دستی، کارگاه‌های تولیدی، مشاغل خدماتی وکشاورزی در سه شهرستان استان به بهره‌برداری رسید.

وی اظهار کرد: در بخش کشاورزی بیش از ۴۵۰ هکتار سیستم آبیاری نوین، کشت علوفه، زراعت چوب و بیش از ۱۵ واحد گلخانه کوچک مقیاس راه‌اندازی شد.

باندری همچنین به بحث زنجیره آبی و اقدامات صورت گرفته در این حوزه اشاره کرد گفت: در شهرستان مسجد سلیمان ولالی اقدام به راه‌اندازی استخر پرورش ماهیان کپور کرده‌ایم که این اقدام گام بزرگی در حوزه زنجیره آبی به شمار می‌رود.

مجری بنیاد برکت در خوزستان اقدام به راه‌اندازی کارگاه‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف نفت و گاز در شهرستان ایذه و طرح‌های مهندسی معکوس در حوزه بسته‌بندی مواد غذایی در بخش‌های مختلف را از دیگر اقدامات خود برشمرد.

تمرکز بنیاد برکت در زنجیره سبز بر محصولات کشاورزی و توسعه این محصولات با استفاده از دانش روز و محصولات دانش بنیان است تا ظرفیت خوبی در حوزه این تولیدات سبز برای امنیت غذایی به کشور اضافه شود. در زنجیره آبی و آبزی پروری ظرفیت خدادادی بسیار زیادی در حوزه دریاها وجود دارد با این حال استفاده از این ظرفیت بسیار کم است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.